"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

08 de setembre 2006

En quines persones es fixen els del PSC Badalona?

Hola a tots. Hem tornat de vacances i és l’hora de continuar la nostra tasca de compromís amb la nostra ciutat i els postres ciutadans. BENVINGUTS TOTS!

A partir d’aquest moments hem decidit iniciar la carrera per destronar la Maite Arquè: simplement per què no es mereix ser la nostra alcaldessa. Aquesta és una lluita a la que us demanem us sumeu en benefici de tots i totes les persones que vivim a la ciutat que ens estimem. I podem dir-ho perquè a nosaltres no ens guia – com als nostres governants- interessos espuris. Entre tots podem recobrar la il·lusió novament de sentir-nos ciutadans d’una ciutat important i amb empenta, una ciutat oberta, transparent, neta, amable amb les persones, digna. Ens agrada portar el cap ben alt quan diem que som badalonins, que som de Badalona: ara sempre ens miren amb un lleu somriure amb intencions jocoses. Acabem amb això.

Ara passem a comentar-vos una cosa o que us divertirà si no us fa plorar. He rebut d’un amic un correu que li han enviat els il·luminats pesecerosbadalonins. Res a dir fins la PD que no se de qui serà però ben segur que no és refereix als nostres dignataris. O sí?

Nosaltres ja fa temps que no ens fixem en ells.

Company/a:

Des de l'Agrupació del PSC de Badalona posem a la teva disposició un autocar, el proper dimarts dia 12 de setembre a les 18:00 h. de la tarda, amb sortida des del Museu de Badalona hores per assistir a la conferència "FETS NO PARAULES", a càrrec del company José Montilla, que tindrà lloc en l'Auditori Winterthur de l'Illa Diagonal (Av. Diagonal, 547 de Barcelona).

Donada la importància d'aquesta trobada esperem comptar amb la teva assitència.

Per fer la reserva de plaça podeu trucar al telèfon 93 3XX XX 32 o bé 93 XXX X6 60. Gràcies.

PD: “Hi ha una gran diferència entre dir i fer coses valuoses. No otorguis massa pes específic a la simple ereducció. Fixa’t en l’exemple d’aquelles persones, les quals els seus actes són coherents amb els principis que professen”.

Una cordial abraçada,
Agrupació PSC de Badalona

Badalona, 8 de setembre de 2006"