"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

22 d’octubre 2006

MAITE ARQUE, LA CANDIDATA

ACTUALITZACIÓ
23-10-06
Per si a algú no li quedava clar que el pastís ja està repartit i que els militants no conten a l'hora de decidir el seu candidat/a a la alcaldia pel PSC llegiu aquí ------------------------------------------------------

Ahir es va celebrar un mitin a Lleida amb la intervenció del Candidat del PSC, Jose Montilla acompanyat pels presidents Zapatero i Maragall.

Un mitin més.

Però per Badalona no. Si algú va veure les imatges a la tele i al Periodico podreu observar com la nostra alcaldessa es troba tot just darrera de Zapatero i de Montilla. Coincidència? No amics no. Això és el símptoma més inequívoc de que Maite Arqué lluita amb totes les seves armes per se agradable als que manen i de retruc, continuar sent la candidata del PSC a Badalona. Malgrat que a Badalona el càrrec ja esta degudament “pagat”i acordat s'ha de estar a bé amb els possibles guanyadors a la Generalitat que són justament els amos de l'aparell del partit. La manera que te l’alcaldessa d’afalagar els que manen és inequívoca. Estic convençut que va ser matinera i que pot ser una hora abans de l’inici del mitin ja s’havia col·locat al lloc més visible. Ella treballa així

Us explicaré el perquè. L’any 1998 va venir a Barcelona el victoriós Josep Borrell, guanyador de les primàries per primer secretari del PSOE. En aquestes primàries tots els militants, tots, teníem dret a vot. I va guanyar el Borrell. Jo el vaig votar. Però la Maite Arqué i l’aparell Badaloni es va decantar per Almunia que era el previsible guanyador. Ells sempre s’apunten amb el guanyador. És més pràctic. I es fan la foto amb ell. A Badalona van organitzar un mitin amb Almunia però no amb Borrell.

La Maite Arqué, que va fer? El dia del mitin a Barcelona de Borrell -un cop ja guanyador de les primaries-, va arribar una hora abans –quan no havia quasi ningú- i es va col·locar al costat del faristol instal·lat pel mitin de Borrell. No haig de dir que va sortir a totes les fotos. Alguns companys i jo vam sentir vergonya aliena.

Aquesta és la nostra Maite Arqué. No tingueu dubte. La Candidata.