"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

26 de febrer 2007

La fugida dels ciutadans de la periferia Badalona (2)


L'incivisme motiva l'èxode de nombrosos veïns de la Salut

Com ja comentava a l'anterior article la desesperació dels veïns ha arribat a límits on si la cosa no s'arregla podem tenir un brot de violència en poc temps. I les nostres autoritats, que viuen al centre i a altres municipis a zones bien, no podran dir que no estaven avisades.
Això no s'arregla exclusivament amb agents de convivència això s'ha d'arreglar fent fora aquells que estan enfonsant el barri amb la seva actitud totalment irrespetuosa i insuportable cap la resta de veïns.
Les coses com són . Blanc i en ampolla.
Ma dura i pocs sonriures i promeses de l'alcaldesa titella.

D'altra banda, després de titllar els veïns de nazis, hauriem de preguntar a SOS-RACISME on són ara i en què estan col·laborant per reconduir la situació al nostre barri de la Salut. Continuaran als seus despatxets fent informes i més informes de situacions que és evident, com han demostrat, no coneixen.

Pot ser ells viuen a Sarria-Sant Gervasi. Com l'alcalde de Santa Coloma que dona un bon exemple als seus conciutadans. Potser no li agrada el que veu als nostres barris i no desitja per els seus fills el que pels nostres ha de ser un model de solidaritat amb els nouvinguts. Quina hipocresia i Vaya morro!

Senyora Arqué, reina de Badalona, ja ha contat els barris on ha perdut el control i comdenat als seus veïns a la guetització?

Vol que li recordi jo?

INCOMPETENT, INEPTE, NEGAT, MALDESTRE, INÚTIL.
Són paraules que defineixen clarament el nostre govern municipal i ho pagaran a les properes eleccions municipals.

AMEN