"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

03 de febrer 2007

Maite Arqué, of course!


Alguns creiem en una possibilitat de canvi al PSC de Badalona, un canvi que en definitiva s’estendria a la ciutat en benefici de tots. Per què el PSC és el partit del govern municipal.

Però aquells anhels s’han esborrat d’una revolada la Maite Arqué tornarà a ser la candidata dels seu partit a la alcaldia de Badalona.

El PSC té una possessió extremadament valuosa i és que les seves sigles –socialistes- ven molt a la nostra ciutat, sobretot en alguns barris tradicionalment votants del PSOE i de Felipe Gonzalez (que sembla que a Badalona no es jubila mai).

És una marca que es ven sola.

No cal ni anunciar-la.

D’això, d’aquesta preuada possessió, uns quants s’han fet els amos “ad aeternum” coneixedors de què amb la marca sempre seran els senyors.

No cal repetir aquí noms de regidors que porten ja tres dècades –inclosa Arquè- asseguts als seients municipals i que s’han convertit en els sustentadors d’una caterva d’estómacs contents i d’agraïts recolzadors de requalificacions sucoses i profitoses.

Naturalment els més llestos no és molesten a tenir càrrecs a l’Ajuntament. Prefereixen mantenir-se de forma marginal però amb la seva gent a l’engranatge.

Badalona necessita un bon alcalde, diuen els ciutadans. Però ells els que manen al PSC i que són llestos del dimoni prefereixen passar desapercebuts i necessiten algú d’alcalde que no faci nosa i sigui plenament col·laborador dels seus foscos interessos.

Fa vuit anys ho van tenir clar. I avui també.

Van triar la Maite Arqué, per què complia i compleix tots els requisits per ser una “bona alcaldessa”.

Això ens indica clarament que els llestos pensen continuar traient suc i que no estan disposat a renunciar a la seva profitosa experiència badalonina. No es cansen mai, ni queden tips. Ho volen tot i fins al final. Fins que no quedi ni una gota o arribi algú que li tregui.

La marca, la marca....

Marbella, Roca i Marisol Yagüe, alcaldessa.