"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

02 de març 2007

Qui fuma porros a l’ajuntament? I els “yo no he sido”


Després de sentir les declaracions de la nostra abundosa alcaldessa dient que no troba ningú que es vulgui quedar un pis de protecció oficial al carrer Plutó (Llefia), un realment no sap si, soc jo el que flipa o es aquesta senyora qui li dona a la Maria o altres substàncies igualment al•lucinògenes. Per què el descontrol que tenen a la Casa Gran és tan gloriós que caldria fer-los un monument a la més absoluta incompetència.

Afirma sense posar-se vermella, (je, a aquestes alçades vermella ella) que de 6000 famílies que demanaven un pis de protecció l’any 2003, ella, la bona de l’alcaldessa no troba ningú per ocupar aquest habitatges. Això o ho diu una persona cretina o una que s’està burlant dels badalonins, amb un coeficient intel•lectual clarament superior al seu.

Tinc amics amb un número tan elevat com el 533 de la llista d’adults que m’han trucat
comentant-me que a ells ningú els a cridat ni s’ha posat l’ajuntament en contacte amb ells per oferir-los els pisos del carrer Plutó que segons la “senyora” no vol ningú.
Curiós, no?

Tampoc cal ser una llumenera per adonar-se del DESASTRE MUNICIPAL. Inclòs els d’IC ara diuen del que manega l’Urbanisme i habitatge municipal, el sr. Guardiola, que és un personatge ineficaç i ineficient.
Cony, els ha costat quatre anys per adonar-se o es que estem a la precampanya. Vinga va que ja teniu barra també. Quatre anys fent denúncies de la mala gestió del govern municipal, però mai han deixat de fer de crossa de Maite Arquè. Sou amics, CORESPONSABLES de la mala gestió. No us en foteu ara també dels ciutadans. Que voleu fer ara de bons? "Yo no he sido".

Maite, els ciutadans de Badalona t’importen una merda. Per això crec que el teu partit ha fet un gran favor a l’oposició anomenant-te novament candidata.
VISCA EL PSC de Badalona!


Com que no vull acabar plorant us annexo una nota que he trobat a una pàgina que es diu frikipedia que quan parla de Badalona diu:

Existen dos alcaldes en Badalona: Maite Arqué (alcaldesa electa y soplagaitas de turno) y Fermín Casquete (cacique local). Arqué gobierna los 29 de Febrero de los años no bisiestos, y Casquete el resto del tiempo.
No hi ha remei.
He acabat plorant.


2 comentarios:

Anònim ha dit...

Perdoneu, però cada vegada que llegueixo aquest bloc em don l'impressió que a badalona només es pot criticar a la Maite inclús quasi arribar a l'insult, crec que quant un govern ho fa tant malament es per que l'oposició també ho fet malament, ¿perquè a ells s'els perdona? ¿per quin motiu?¿perquè es més fácil insultar, criticar i apabullar a una dona. Crec que a Badalona les dones ens tindríem que cuadrar i ajudant-se entre nosaltres com feu quasi sempre els homes, ¿com podeu dir a la Maite que Badalona l'importa una merda, i a l'oposició, ¿l'importa Badalona, només surten quant i han eleccions ¿em podeu dir que en fet amb 4 anys, sisplau siguem una mica més imparcials que ningú ho fa tant malament ni tant bé.
Salutacions

Montse Francisco

LRPB ha dit...

Montse, des de la Res Pública de Badalona podem acceptar qualsevol crítica de les que ens plantegés. Ara bé Maite Arqué és l'alcalde/ssa de Badalona. No ens importa el que te entre les cames. Ens importa el que te al cap i el que fa per la nostra ciutat. Insinuar que la critiquem per ser dona és pot ser un signe de que la igualtat de sexes està encara molt lluny de ser acceptada per algunes dones i alguns homes. És una estratègia que alguns/nes utilitzen com arma contra l'adversari i de vegades per obtenir redits. Per tant totalment execrable.
No l’acceptem.
Si critiquem la nostra alcaldessa és entre d’altres coses per què precisament no exerceix d’alcaldessa i els destins estan en mans d’altres –que veus Montse són homes- que són els alcaldes reals de Badalona. Si fos un alcalde/ssa com ha de ser no ho permetria. Per tant i pel be de Badalona que se’n vagi Arqué.