"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

26 de juny 2009

84 habitatges protegits VPO



Promocions d’Habitatge protegit als barris del Gorg, Casagemes, Llefià, La Salut i Montigalà



El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimecres 25 de juny l’execució de 5 promocions d’habitatge protegit a diferents barris de la ciutat.

L’empresa municipal Engestur executarà per encàrrec de l’Ajuntament de Badalona un conjunt de promocions d’habitatge protegit. Aquests habitatges, 66 en total, s’aniran construint a mida que estiguin disponibles les parcel•les edificables.

Al barri del Gorg es realitzarà una promoció de 16 habitatges protegits a l’illa situada entre els carrers Progrés, Cervantes, Eduard Maristany i Ponent, en una parcel•la cedida a l’Ajuntament.

A Casagemes es realitzarà una promoció d’aproximadament 30 habitatges protegits al sector de la Unió Vidriera, en una parcel•la cedida a l’Ajuntament, com a resultat de la transformació urbanística d’aquesta antiga fàbrica.

Al barri de Llefià es durà a terme la construcció d’un edifici de 4 habitatges protegits en l’espai edificable resultant del procés d’obertura del carrer Richard Strauss en la seva intersecció amb el carrer de la Circumval•lació.

Al barri de La Salut s’aixecarà un edifici entre mitgeres on s’ubicaran uns 11 habitatges protegits al carrer Pelai, número 43-45.

Finalment, l’Ajuntament cedirà per a polítiques socials 5 habitatges al carrer de Sant Fermí del barri de Montigalà.

Aquestes cinc actuacions se sumen a la promoció d’habitatges protegits que l’empresa Engestur té previst realitzar a l’Avinguda Caritg i a les dues promocions que sorgiran com a resultat de l’obertura del carrer Liszt als números 71 i 77-83.

En total es preveu que l’empresa municipal Engestur executi, en el conjunt d’aquestes 8 actuacions, uns 84 habitatges protegits, aproximadament.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.


Les promocions en marxa no semblen gaire cosa pel numero de ciutadans que estan interessats a aconseguir un habitatge VPO. Però és fins on està disposat a arribar el nostre govern que prefereix construir a miquetes que no fer un sorteig a l'estil Maite Arqué i tornar a defraudar les expectatives ciutadanes.

De totes maneres i pels números que es treballen no sembla que hi hagi gaire perspectives de futur per solucionar aquest problema que els ciutadans perceben com a greu per la inaccessibilitat actual al mercat del totxo.

ES NECESSÀRIA UNA POLÍTICA D'HABITATGE MÉS SÒLIDA I MÉS AMBICIOSA. D'acord amb les necessitats de la població.


On informar-se
:

Ajuntament de Badalona.
Av. Alfons XIII, cantonada c/ Ponent (Pavelló Olímpic)
tel. 934 610 418


Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Av. Generalitat, 112, baixos
tel.933.92.47.45


Ajuntament de Sant adrià de Besòs
Pl.Vila 12
tel.93.381.20.04



2 comentarios:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
IvanGL ha dit...

Es decir que no hay ningun tipo de posibilidad de conseguir estos piso para un chico joven con trabajo mil eurista..... Que bien vamos.