"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

20 de gener 2013

BADALONA TE UN PROBLEMA: ALBIOL O JORDI SERRA ?

El primera any de l'era Albiol ha estat complicat i conflictiu pel govern que presideix.
D'una banda les promeses electoral no complides per impossible en aquestes circumstàncies crítiques pel pais. Encara que això be essent norma a can PP.
D'altra els nombrosos escàndols per corrupció que han esquitxat els components de l'equip de govern.



Es parla en aquests moments de fer un relleu, mitjançant una moció de censura a Albiol. ICV, PSC la volen ja. CiU te els seus dubtes, cosa que per altra part és normal. CiU i Falcó ens te acostumats a brutals girs copernicans a les ordres i les conveniències dels seus superiors de Barcelona als que deu continuar en la política activa a Badalona i al Parlament com a diputat, malgrat estar imputat per delictes greus.

Una moció que restitueixi a Jordi Serra al capdavant del govern municipal no seria, d'altra banda, ben vist en molts sectors de la ciutadania -sense comptar amb els del PSBAD, partit socialista de Badalona que se la tenen jurada- i portaria a la ciutat a una situació d'inestabilitat política important.

Per últim, quines polítiques aplicaria el nou govern amb CiU com a partener necessari? Les que practica el seu Cap, el MH president Mas? Això convé al PSC? i a ICV?