"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

12 d’abril 2014

Àlex Mañas, candidat a l'alcaldia per ICV



Les eleccions primàries de l'agrupació de Badalona d'ICV ha elegit Àlex Mañas com a candidat a les properes eleccions municipals.

Les eleccions amb una votació del 68% del cens des militants i de simpatitzants ha estat força ajustada. Tan sols quatre vots han estat la diferència.


88 votants en total. La xifra és mereixedora d'una anàlisi en profunditat sobre la participació de la ciutadania en les tasques diàries dels partits polítics.





Biografia

Nascut a Badalona, l'any 1973. Prové del moviment estudiantil i, concretament, va ser membre del secretariat de l’AJEC. Militant de les JCC, va ser un dels membres fundadors de Joves amb Iniciativa i responsable de Pau i Solidaritat de la mateixa organització. Durant el mandat 1999-2003 va ser coordinador del Districte 2 de Badalona. En el mandat 2003-2007 va ser regidor d’Educació i portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA.

Àlex Mañas és president d’ICV a Badalona i membre de l’Executiva Nacional d’ICV. És membre de la directiva estatal de la ONG ACSUR. També és vicepresident tercer de l’Àmbit de Serveis Personals, Ensenyament i Serveis Socials del Consell Comarcal del Barcelonès.