"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

16 de febrer 2015

Professionals de la Política

La pregunta és si algú imaginava que el candidat per CiU no fos Ferran Falcó. L'últim dels partits
Ferran Falco Isern Badalona
Ferran Falco Isern CiU Badalona
grans que ha decidit el cap de la seva llista a les properes eleccions municipals. Així el resultat de caps de llista a la nostra ciutat és como una foto fixa.  Sempre la mateixa imatge. No hi ha oportunitat per a la renovació.  Algú podrà dir que millor, que així els partits no tindran tanta despesa electoral, amb els mateixos cartells de sempre ja fan campanya.

A part de la sorna, es esgarrifós veure com als partits imperants a casa nostra continua el monolitisme, el personalisme i potser també, el clientelisme feroç. No es bona cosa el continuisme en les persones que hauran de liderar el futur i el desenvolupament social i econòmic a la nostra ciutat. No és la manera de convèncer als ciutadans de que la política necessita un canvi, un aire nou. No, per manca de credibilitat.

Albiol, alcalde actual i 24 anys de regidor, 24, des del 1991. Alcalde des de 2011 amb el recolzament de CiU.
Jordi Serra, ex-acalde per renuncia de la seva cunyada Maite Arqué, regidor des de l'any 2003. Alcalde des del 2008-2011 gràcies al recolzament de CiU.
Ferran Falcó, ex-primer tinent d'alcalde amb el seu cosí Jordi Serra, regidor des de l'any 2003.
IC-EUiA, presenta a Alex Mañas, que va guanyar en les primàries del partit a Carles Sagués per un marge de 4 (quatre) vots. Regidor des del 2003.

Be, com ja veieu res de nou. Professionals de la política.