"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

27 d’abril 2015

EL FRACAS DE PODEM BADALONA

Nota de premsa:  Podem condemna el mal ús de les xarxes socials i bades de dades del partit a Badalona


Podem, exigent en el compliment del seu codi ètic.

Podem condemna l’ús indegut de les xarxes socials i bades de dades del partit a Badalona 


La Comissió de Garanties Estatal de Podem expulsa el membre que va segrestar les xarxes socials i les bases de dades del partit a Badalona per desprestigiar i insultar altres membres de l'organització.

La Comissió de Garanties Democràtiques Estatal de Podem ha condemnat el mal ús de les xarxes socials del partit a Badalona, en el seu ple del 24 d'abril. Per utilitzar de forma il·lícita les xarxes socials de Podem Badalona, la Comissió de Garanties Estatal ha expulsat el membre del partit, Juan Manuel González, que havia utilitzat els comptes oficials i bases de dades per emetre missatges insultants i desprestigiar altres membres de l'organització en aquesta localitat.

La Comissió de Garanties Democràtiques considera degudament provat el "control indegut i unilateral" dels mitjans de comunicació social de Podem Badalona per part de Juan Manuel González Hernández. Segons la Comissió de Garanties, el membre de l'organització va fer servir els comptes oficials per "intentar desprestigiar públicament els òrgans i càrrecs electes a Badalona" i "mantenir una estructura política al marge dels òrgans legítims que entorpís el funcionament dels mateixos".
Concretament, ha realitzat fotomuntatges i declaracions insultants, que excedien clarament els límits de la crítica política legítima. A més, ha emès missatges favorables a una candidatura municipal diferent a la recolzada per la majoria de l'Assemblea Ciutadana de Podem Badalona. Cal recordar que l'Assemblea de Podem Badalona va donar suport amb el 92,46% dels vots a la candidatura de Guanyem Badalona En Comú a finals del passat mes de març. Tot i això, el recentment expulsat del partit utilitza les xarxes socials de Podem per donar suport a la candidatura ICV-EUiA-És Possible.
 
D'aquesta manera, la Comissió de Garanties Democràtiques de Podem estatal desestima el recurs que Juan Manuel González havia presentat en contra d'un expedient sancionador anterior. Donat que la Comissió de Garanties estatal és el màxim òrgan que vetlla pel compliment dels estatuts i codi ètic de Podem, Juan Manuel González ja no podrà recórrer i queda definitivament expulsat del partit.
En la seva resolució, la Comissió de Garanties també demana al membre expulsat que retorni el control de les xarxes socials i  bases de dades, amb les contrasenyes corresponents, a la direcció Podem Badalona democràticament elegida.

En cas que Juan Manuel González continuï fent un ús il·lícit de les xarxes socials i bases de dades de Podem Badalona, l'organització prendrà les mesures legals corresponents per defensar l'honorabilitat del partit i dels seus membres.

Contacte: 637 05 80 94 (Anna Maria Pérez Oller. Presidenta CdGD de Catalunya)















https://drive.google.com/file/d/0B6KtOvNeVegDN1FPSXdudGFaNVk/view?usp=sharing