"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

22 de maig 2015

#ESPOSSIBLE GUANYA LA BATALLA DE RECONEIXEMENT DE PODEMOS A BADALONA

#ESPOSSIBLE GUANYA LA BATALLA DE 
RECONEIXEMENT DE PODEMOS A BADALONA
 Crisi interna al cercle de Podemos a Badalona en plena campanya de les eleccions municipals. Segons ha pogut saber elSingular, el sector del partit que es denomina 'És possible' ha convocat un acte electoral amb l'exeurodiputat Carlos Jiménez Villarejo, per aquest dimecres, 20 de maig, a les 19:30 a la Plaça Illa dels Músics, en desacord amb el pacte que la resta de la formació ha fet amb la CUP. Tot i que al cartell -que es pot veure més avall- només hi apareix el logotip de Podemos, fonts del partit de Badalona han explicat que l'acte s'organitza "al marge" de la formació, i que "utilitzen inadequadament la marca". Tot i això són militants de Podemos.

El sector oficial de Podemos Badalona ha denunciat el sector 'És possible' perquè al seu entendre fa ús "il·legítim dels logotips del partit", i assegura que els "4 o 5 membres" que formen aquest corrent intern estan en procés d'expulsió de Podemos. Segons un comunicat d''És possible', l'acte de Villarejo -al qual hi dóna suport ICV-EUiA- s'organitza "pels abusos que Podemos Catalunya està realitzant, convertint el partit en un instrument segregacionista, amb el seu màxim exponent a Badalona, on membres de la CUP i Revolta Global es presenten a les municipals amb un programa on el seu únic punt és el sobiranisme i la separació de Catalunya".


"Carlos Jiménez Villarejo ve a donar suport a una candidatura alternativa que trenqui amb aquesta tendència separatista", afegeix el comunicat d''És possible', que es queixa del to sobiranista de la candidatura Guanyem Badalona en Comú, que té el suport de Podemos Badalona, la CUP, Procés Constituent, Verds de Badalona, Comunistes de Catalunya i Revolta Global. De fet, cap d'aquestes sis formacions difon l'acte de Villarejo.

El sector oficial Podemos Badalona assegura que ICV-EUiA dóna suport a 'És possible' tot i saber que estan denunciats i que haurien de deixar d'utiltizar els logotips del partit: "Però es veuen tan apurats a Badalona que fan costat a aquest corrent intern", explica la mateixa font. "Aquests membres d''És possible' es posen les samarretes del partit als nostres mítings, però estan en procés d'expulsió", insisteixen fonts del partit. "Aquest dimarts ja es prendran mesures definitives per a expulsar-los de la formació fins que es resolgui el cas", han afegit.

La decisió de Podemos de donar suport a Guanyem Badalona en Comú va fer-se amb una votació telemàtica amb el suport del 92,45% dels vots, amb la participació d'unes 300 persones.





Crisi a Podemos Badalona en plena campanya
Un sector del partit convoca un acte alternatiu amb Villarejo, molest amb el discurs sobiranista de la coalició amb la CUP
Bernat Vilaró