"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

31 de maig 2015

JORDI SERRA, DIMITE.




jordi serra badalona psc
El cap de llista del PSC a Badalona i exalcalde de la ciutat, Jordi Serra, ha posat el seu càrrec a disposició del partit. L'enfonçament brutal de la seva formació viscut el passat diumenge a les eleccions municipals (de 9 a 4 regidors) l'ha obligat a assumir alguna responsabilitat. Que menys!

Aquesta renúncia ja havía estat sol·licitada per nombrosos socialistes des de fa anys però el poder que disfrutava gràcies al recolzament de Nicaragua ho va impedir malgrat que tothom sabía de les carències polítiques i manca de carisme de Serra.

L'enorme forat que ha deixat serà difícil de cobrir. Queden al PSC quatre any per reconstituir el partit. Un partit destroçat per Fermin Casquete, Maite Arqué i Jordi Serra. Però no serà fàcil, el descredit del partit entre la ciutadania de Badalona és gran. Les seves posición gens clares en decisions polítiques trascendentals els ha deixat descolocats i sense seguidors.

Adeu a Jordi Serra. Poca gent el recordarà del teu pas per l'Ajuntament.  Va ser alcalde gràcies a la fugida d'Arqué i regidor en l'oposició on ha perdut quatre anys tal com s'ha vist a les eleccions municipals 2015.


1 comentarios:

Anònim ha dit...

Es mentira. Quiere seguir chupando de la mamella