"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

19 de juny 2015

El PSC Badalona vol ser part del govern

Actualització: 20/06.  A la Margarida li queden poques fulles, ara toca la del NO.
Malgrat la baixada de pantalons a la que estava disposat el PSC Badalona, el seu primer secretari ara diu que no hi ha acord. Sembla que Guanyem no estaria disposada a afegir al cartipàs ofert la regidoria de Joventut que solicitava el PSC. El pastís ja està repartit i no queden ni les engrunes. Pastor diu que el seu partit estarà a l'oposició sense cap compromis ni pacte d'estabilitat.


“Queda clar que, tot i l’esforç d’entesa i generositat del PSC, interessos personals i partidistes han fet que a Badalona no sigui possible un govern sòlid i estable d’esquerres” diu Pastor
------------------------------------------------

Tot sembla que el PSC Badalona estaria disposat a formar part del govern badaloni integrat per quatre partits d'esquerres units per evitar el govern del PP encapçalat per Albiol.
Ja va rebutjar una oferta que els va semblar poca cosa i ara estarien intentar entrar peró amb certa "dignitat" -cosa que es contradiu amb la presència de Serra-, sol·licitant l'alcaldessa un àrea amb més pes al cartipás municipal.

Aquest és el Comunicat de premsa de PSC Badalona

El PSC demana a Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA concretar una nova proposta de govern d’esquerres

Els socialistes volem que el nou govern de Badalona comenci a treballar al més aviat possible.
El PSC ha posat de manifest la seva voluntat de poder formar part d’un govern d’esquerres, sòlid i estable a Badalona si es donen les condicions, i així ho hem expressat aquest matí als representants de Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA. A hores d’ara encara no hem obtingut cap resposta en aquest sentit.
A Badalona 16 de juny de 2015