"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

18 de març 2016

L'home que va enfonsar el PSC ara a l'AMB

COM ELS PARTITS RECOLZEN ELS SEUS (Uno de los nuestros)

És lamentable que aquelles persones que han estat mal gestors, pitjors càrrecs públics i aquelles que han enfonsat el seu partit fins a límits insospitats siguin recompensats amb una gran prebenda (també anomenada sinecura) de Cap de Gabinet a l'AMB. Sí un d'aquells organismes que estan ben assortits d'ex de tots els partits governants.

Es dona la circumstància que aquest polític(?) ha viscut sempre a l'ombra del seu partit. Es a dir no ha treballat mai. Sempre ha viscut de la política. I després d'enfonsar el seu partit no va dimitir, no, sinó que va "negociar" aquesta sortida per deixar de ser regidor. Va ser anomenat regidor les passades eleccions i va renunciar quan li van concedir aquesta sinecura.

A més es dona la circumstancia de què es tracta d'una persona que ha fet mal a d'altres rivals polítics, instigant per que fos acomiadat el lider del Partit Socialista de Badalona i candidat a les eleccions de 2011. No li va tremolar la mà. I no li va importar. Ara sí, ell viu de recollons amb els diners de tots els ciutadans, i que els seus li proporcionen pels seus grans mèrits a Badalona.

Vergonyós !!

.