"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

11 d’octubre 2016

El 12 d'octubre és festiu sra. Alcaldessa

Al Govern municipal de Badalona.

Aquí tenen el calendari de dies festius per l'any 2017, quedo a l'espera de que ens comuniquin quins d'aquests no els agraden segons el seu pensament ideològic. Resulta que la majoria són religioses.

Ah, recordin que encara que vostès són el Govern de Badalona, no representen ni els sentiments ni les idees de la immensa majoria de Badalonins. No posin l'ajuntament al seu servei partidista.
DOLORS SABATER


CALENDARI DE FESTIUS PER 2017

A tot Espanya són: el 6 de gener (Epifania del Senyor o dia de Reis, que cau en divendres); el 14 d'abril, Divendres Sant; l'1 de maig (Festa del Treball, que cau en dilluns); el 15 d'agost (Assumpció de la Verge, que cau en dimarts); el 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya, dijous); l'1 de novembre (Tots Sants, dimecres); el 6 de desembre (Dia de la Constitució, dimecres) i el 8 de desembre (Immaculada Concepció, divendres). De tots, un total de vuit són festius nacionals no substituïbles i un, el dia de Reis, és substituïble, però totes les comunitats l'han mantingut.
A Catalunya les quatre festivitats pròpies seran el Dilluns de Pasqua (17 d'abril); Sant Joan (24 de juny, dissabte); la Diada (11 de setembre, dilluns) i Sant Esteve (26 de desembre, dimarts). Es perd la Segona Pasqua o Pasqua Granada com a festiu autonòmic.

En Badalona no habrá 12 de Octubre