"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

27 d’abril 2006

MAITE ARQUE novament Candidata pel PSC


Actualització.

Ara per ara, em comenten que el PSC de tant en tant fa assemblees, per això de la democràcia interna i les aparences. Doncs resulta que és en una assemblea on es decideix qui serà el proper candidat a l’alcaldia de la ciutat i no se n’ha fet cap. Si M.A. s’ha autoproclamat candidata vol dir que al PSC han deixat de creure en la República i s’han abraçat a l’Imperi?

Ahir Maite Arqué va confirmar que tornaria a ser la candidata del PSC de Badalona a la alcaldia. Segons va comentar te el recolzament de la direcció nacional del PSC. Així a aquests vuit anys afegiria quatre més. Es tracta sens dubte d’un premi a la seva proba gestió.

Personalment penso donar les gràcies a la direcció del PSC ja que amb aquesta decisió valenta, per no dir agosarada, aposta realment per governar en solitari, cosa que sens dubte aconseguirà donada la gran feina feta aquests darrer anys de governs de Maite Arqué i l’estany pla i serè en que ha convertit la nostra ciutat.

Maite ens podria dir el preu d’aquesta candidatura. P.e: un camp de futbol nou i altre d’usat. Tranquila! Que això ho paga el poble.

Tan que s’estima al F.Casquete i no pot viure sense ell. Quines coses te la política, oi?

I l’E.Tortajada, qué?

“yo sigo” se’n recorden del Joe Rigoli. Te un amor tan intens a la seva dedicació, convertida en el seu destí, que com els bons actors de teatre volen morir a l’escenari. S’ha fet un home imprescindible per la ciutat. Amb els seu coneixement profund, el seu tarannà obert i positiu, la seva imatge espigada i superba. Quin goig!

En resum, ens queden cinc anys més del mateix. Això si els ciutadans no ho remeiem.

Noticia públicada a vilaweb