"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

04 de maig 2006

El "cunyadissim" J.Serra fa la feina

Va sortir ahir la noticia de que BADALONA JA TE ELS CINC CANDIDATS. En principi es ven segur que hi haurà més candidats a dirigir el nostre Ajuntament. Com a cada eleccions municipals són diversos els partits que s’hi presenten. Per tant la noticia hagués estat més precisa dient que BADALONA JA TE CINC CANDIDATS. Perdona’m SARA si soc una mica primmirat.

També s’informa de les declaracions del “cunyadissim” J.Serra, tretzè primer secretari del PSC (això de tretzè va amb punta). Com “primer” (mira que em costa!) secretari és el responsable de garantir el respecte al compliment dels estatuts del partit. Per tant si la Maite Arqué surt dient que ella és ja la candidata a la Alcaldia el “primer” secretari l’hauria d’haver amonestat.

“Companya, per respecte als nostres companys de partit no ho pots dir això. Primer, per que és una assemblea de militants qui ho ha de decidir. Segon , qualsevol militant te dret a presentar-se com a candidat. Tercer, no es pot ofendre a una companya (Caterina Mieras) dient que ella s’haurà d’esperar al 2011”

Però, l’irreprotxable, seré i independent “primer” secretari del PSC i “cunyadissim” de la Maite Arqué no sols no ho fa sinó que s’atreveix a dir que :

Arqué tornarà a liderar el projecte del PSC. Serà l’últim cop que l’alcaldessa s’hi presenta? «No té per què ser-ho», responia Serra. «És una decisió de l’alcaldessa. Estarà tant de temps com calgui i com ella ho desitgi», va concloure.

Es a dir que els militants no decideixen res de res. Faltaria más!

Un bon exemple del que ha de ser un tretzè secretari.

Un bon exemple del que no ha de ser un partit democràtic.

Ah! Si Blanc aixeques el cap!

1 comentarios:

Anònim ha dit...

PSC-BADALONA = DEMOCRACIA ????????
QUE ES AIXÓ ?????????
FINS AVUI NO LA HAN PRACTICADA MAI,EN CAS QUE SÁPIGUEN EL QUE ÉS.
TOT LO DEMÉS HISTORIES PER A NO DORMIR,PSEUDODEMOCRÁTIQUES I IDEAS BRILLANTS DEL PERÍODO NEANDERTAL,PER CONTROLAR EL PODER I
CONTINUAR AMB LA MENJADORA .
PEP de BAIX a Mar