"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

28 de desembre 2006

Arqué presenta la dimissió de forma inesperada.


Noticia sorprenent de darrera hora

Ahir a última hora Maite Arqué l’alcaldessa de Badalona va fer pública la seva dimissió a un grup reduït de persones pròximes a la seva persona. Aquesta dimissió es materialitzaria amb efectes a partir de l’1 de gener.
Segons aquestes fonts properes a l’alcaldessa es deuria a les fortes pressions rebudes des de la direcció nacional del PSC que vol, seguint instruccions de Montilla, regenerar les llistes a les properes eleccions municipals a diferents municipis de Catalunya.

Veus oficioses asseguren que els motius de les pressions són altres. Els darrers mesos s’han elaborat des del carrer de Nicaragua (seu de la direcció del PSC) enquestes que certifiquen la continua baixada de la intenció de vot del partit dels socialistes a diferents municipis entre els que es troba en primer lloc la nostra ciutat. Davant d’aquesta dinàmica, confirmada a les eleccions autonòmiques, Montilla hauria pres la decisió de “fer neteja” als antics feus del vot socialista amb la intenció de recuperar el abans lideratge indiscutible.
Veure noticia a elpais.es