"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

31 de maig 2009

EL JOVENTUT FA OBRA SOCIAL



Article publicat a El Punt.

El Joventut de Badalona lliura 22.500 euros a tres entitats socials de la ciutat
El Joventut de Badalona ha signat un conveni amb tres entitats de la ciutat, a cadascuna de les quals farà una aportació econòmica de 7.500 euros. Els destinataris són l'associació La Mussara, l'Ateneu de Sant Roc i la Fundació Salut Alta, que prèviament han presentat un projecte social al club esportiu. La Mussara els destinarà al casal d'estiu; l'Ateneu, a un projecte amb dones immigrades, i la Fundació Salut Alta, al centre obert.

El president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, va recordar que aquest no és el primer cop que el club ajuda entitats de la ciutat d'aquestes característiques (l'acord de patrocini amb DKV ja inclou aquest compromís) i es va mostrar «encantat», en nom de tota l'entitat, de poder ajudar aquests col·lectius. A l'acte, també hi va ser present el responsable de l'àrea social de la Penya i regidor d'ICV-EUiA, Carles Sagués.

Aquest conveni, publicat als medis, tot just sortida la pol·lemica sobre la requalificació dels terrenys de Can Mora sembla un acte propagandístics per rentar la cara del Club davant de l'opinió pública. El fet que Carles Sagués sigui membre de la Junta i alhora regidor d'ICV-EUiA el compromet al moment de prendre decisió sobre la idoneïtat de la requalificació. Per mantenir la coherència de la que fan gala els d'IC hauria de mantenir-se al marge.