"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

01 de setembre 2009

Rebutg a la violencia domèstica. Un acte invisible.



Llegim a el Punt la noticia de que ahir dilluns es van concentrar unes 200 persones a la plaça de la Vila de Badalona per rebutjar els actes de violència de gènere com el que diumenge va costar la vida a María Robiria Vasco, apunyalada i degollada per la seva parella.

La concentració convocada per l'Ajuntament i pel Consell Municipal de la Dona no va tenir en compte que Badalona no és sols el centre.

A llefia, barri on vivia la família i se'ls coneixia, ningú s'ha assabentat d'aquest acte.

Trobem que l'acte s'hauria d'haver fet al carrer on vivia Maria. Els veïns s'haurien pogut adherir a la manifestació de dol i condemna. Era una bona veïna. Hauria estat més proper, més de sentiment.

Una vegada més la sensibilitat i l'encert dels nostres dirigents queda a l'altura del betum.
L'acte ha quedat com quelcom rutinari, com molts que es fan desprès d'una nova mort arreu. Però, en aquest cas, era una de les nostres, senyor alcalde.

Senyor Serra, per si no ho sap Llefia és part de Badalona i de ben segur que no els queda tan lluny. De pas podia haver aprofitat per què el coneguin al barri i intentar compendre la realitat social de la "periferia".

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Llefià no és Badalona. Tu que vols que els polítics i mitjans de comunicació els atraquin! Llefià és un "territori comanxe"