"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

21 de setembre 2009

B-500. Pagar per ser alcalde.


És el moment de Jordi Serra titulava una entrada anterior d'aquest bloc. Era un moment de creure que l'alcalde de la nostra ciutat seria capaç de posar-se al front de les demandes de la ciutadania reclamant una justícia , un tracte que se'ns nega des de fa anys des de les institucions supramunicipals.

Ara, Serra recolza els seus mentors en fer passar novament pel tub els badalonins. Ja ens ha quedat clar que no defensarà una B-500 gratuïta ni, amb tota probabilitat, lluitarà per que l'autopista pugui ser soterrada eliminant el mur que ens divideix des de fa quaranta anys.

És el pagament per tornar a ser alcalde. Ell es deu als seus. Ells, els altres, decideixen qui serà i qui no, el candidat. Badalona no decideix. Badalona no importa. Ell no és dels nostres.

Que els companys de govern, CiU i ERC, hi estiguin en contra al govern de Badalona i, presumiblement, a favor al govern de la Generalitat no fa més que aprofundir el “desapego” dels ciutadans respecte dels polítics que es dediquen a dir una cosa i la contraria en funció de la conjuntura. Algú ha tornat a sentir les botzines al pas pels peatges que organitzaven els d'ERC per reclamar la gratuïtat dels peatges? Uriel Bertran, parlamentari d'ERC s'entreté a justificar aquest malson amb la cançoneta cadenciosa: “l'espoli fiscal que pateix Catalunya a mans dels espanyols”. Justifica així una decisió que sap que ja està presa?

Mentrestant Serra ja ens informa que el peatge costarà 0,50€. Està ben informat. Segur. Gràcies per defensar la nostra ciutat!

Ens han venut, nois! Una altra vegada.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Algú hauria d'explicar perquè a Santa Coloma el senyor Alcalde pot baixar els impostos, regalar els llibres de text... i aquí a BDN el nostre alcalde no dona ni "els bons dies"

Anònim ha dit...

algunos partidos y asociaciones han presentado alegaciones contra el plan territorial pidiendo la gratuidad de ka b500 y la eliminacion del muro de la autopista.
la respuesta ha sido negativa por lo que asegura el alcalde en su comunicqado.
¿porque no encabeza un acto de rebeldia de badalona contra esta decision?