"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

02 d’octubre 2009

Un altre caganer



Ja se quina figura afegiré al belem aquest Nadal. Un nou caganer. Una figura molt emblemàtica del nostre país. Aquest anys serà en Jordi Serra. El problema és que de mica en mica se m’està omplint el belem de caganers, igual igual que de polítics insubstancials a Badalona. Deu ser que ho portem a la nostra carrega genètica badalonina?
Observes les actituds, els pronunciaments, els mitins i les decisions que desprès prenen i te n’adones que a casa nostra convivim amb personatges realment propis de les pel•lícules i sèries americanes que augmenten fins l’infinit la anormalitat de la societat.

La honradesa és una virtut bàsica exigible a qualsevol ciutadà que es vulgui dedicar a la gestió de la cosa pública, però sembla que la coherència en els seus actes sigui una mera qüestió d’estratègica, com si això fos una part del joc de la política. I no ho és. Un ciutadà que vota uns ciutadans per que el representin ha de saber en tot moment que aquest defensaran allò que van prometre al seu programa. Si banalitzem l’actuació política llavors ens podem desprendre de tot. De l’honradesa també.

Saltar-se les regles bàsiques de la confiança amb l’electorat porta al “desencanto” que deia el president Montilla. I realment costa creure com molts ciutadans continuen anant a votar els mateixos que els ignoren al llarg del mandat. Serà, penso, per ignorància dels comportaments dels seus elegits.

Això està passant al nostre país, Badalona.


Serra al Ple:
"B-500: els badalonins que la facin servir per anar a treballar la tindran de manera gratuïta"

No saps com t'ho agraim, alcalde!!!