"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

22 de març 2011

IN AQUA SCRIBERE

ELS INCONVENIENTS PER LA NOSTRA CIUTAT DELS PARTITS FRANQUICIA

Com tantes altres promeses, ara el diari el Punt treu a la llum aquelles que es van fer abans de les eleccions autonòmiques de 2006 i que tanta difusió es va donar per part del Govern de la Generalitat (PSC,IC, ERC) i la propaganda del nostre propi tripartit, el de les sucursals Badalonines dels primers, també format per PSC, IC, ERC).
Fins ONZE projectes d'equipaments socials anirien destinats a la nostra ciutat i als nostres ciutadans. ONZE.
Hores d'ara, tan sols hi ha un construit cinc anys després; una residencia per malalts mentals al barri de San Roc. Ara se'n parla de la residencia Geriatrica a Montigalà, que començarà la fase de concurs arquitectònic (els plànols de l'obra) però no se sap qui pagarà després la construcció d'aquest equipament. La construcció efectiva pot endarrerir-se “sine die”. De la resta d'equipaments compromesos no se sap res.

La pràctica habitual dels nostres governs respecte de la nostra ciutat, BADALONA, és sempre la mateixa. De nosaltres només necessiten el vot. Promeses totes les que siguem capaços d'escoltar. Però la realitat és que aquestes promeses si no van acompanyades d'uns pressupostos concrets i garantits no serveixen de gaire.


Per què ens passa això als badalonins? Per què ens tracten així? Malauradament per que tenim uns polítics badalonins al govern que s'hi estimen més manar que defensar els interessos del nostres país petit. Estan a les ordres dels grans senyors de Barcelona, els mateixos que consideren la nostra ciutat com un abocador d'allò que a ells els molesta o ofèn a la vista. Els nostres polítics, els d'aquí , són simples titelles que ballen al compàs del canell dels seus senyors. Això o deixen de ser útils a la causa Barcelonina. I com es clar i obvi prefereixen obeir el seus amos.
Així, als ciutadans de Badalona ens va com ens va.

És el moment de que tots els badalonins ens unim per exigir els nostres polítics que defensin la nostra terra i els nostres veïns i de que no acceptin pressions ni imposicions dels de fora que ens aniquilen com a poble. 


Reclamem polítics que s'estimin Badalona i foragitem els traïdors, els venuts.
Per Badalona.