"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

08 d’abril 2011

TRES PARTITS SOCIALISTES A LES MUNICIPALS DE 2011

Un nou partit es presenta a les eleccions municipals. Joan Blanch ho tornarà a intentar. Aquesta vegada segons sembla no encapçalarà la candidatura, ho farà Angel Segura. El partit Socialdemocrates Crítics de Badalona (S.i D.C.)

Amb aquesta seran dues les formacions polítiques formades per ex-PSC que han decidit convertir-se en una alternativa davant la deriva del PSC a la nostra ciutat.
D'altra banda és sorprenent com el partit fins a dia d'avui hegemònic encara creu que pot sortir-se'n i tornar a guanyar per amplia majoria. Sí, s'ho continuen creient. Indici de que han perdut la noció de la realitat.

El PSBAD, Partit Socialista de Badalona, te el convenciment de que s'asseurà a les cadires del Ple Municipal -com a membres de l'ajuntament, és clar- i evidentment en detriment dels regidors que acostumen a seure's a la bancada del PSC. La situació és com per fer moltes càbales, ja que el partit del govern te clar que en la tessitura de que el PSBAD no arribés al 5% dels vots, el grapat de vots que els hi arrabassin els farà perdre un regidor com a mínim. Ara, amb la presència de la formació SiDC també aspirant a vots socialistes, es complicarà més la vida al candidat Serra.

Be, bona sort a tots dos partits. Segur que cares noves i partits nous al Ple municipal revifaran la vida política badalonina i potser asseguraran -si els votants s'ho permeten- fer un gir a la dinàmica de desconcert del govern municipal.
Els números són com són i que pugui entrar algun altre partit a l'Ajuntament és difícil i sobretot veient l'increment de l'abstenció. Cada cop els ciutadans confien menys en els polítics, però són necessaris. Tots som polítics. Badalona necessita de bona gent que lluiti i treballi per aixecar la ciutat i els ciutadans de la seva postració econòmica i social.