"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

18 d’abril 2011

TRES PARTITS SOCIALISTES A LES MUNICIPALS DE 2011 (2)

Quan el dia 8 publicavem l'artícle TRES PARTITS SOCIALISTES A LES MUNICIPALS, comentavem com d'interessant podria ser veure cares noves enfrontant-se al PSC de sempre. A dia d'avui, hem de rectificar.


Tan sols el PSBAD, Partit Socialista de Badalona, presentarà un candidat nou, jove i molt preparat. Es tracta de Jordi Lopez. Un Arquitecte que treballa en projectes socials per empreses públiques de rehabilitació d'habitatges.




El PSC presenta en J.Serra, candidat per primera vegada i alcalde gracies a la dimissió de la seva cunyada Maite Arqué. Més de trenta anys al “servei” del PSC (de Barcelona) que són els que l'han triat sense cap mena de democràcia interna. Digitalment.


Ara ens assabentem que el nou partit de Joan Blanch, exalcalde de Badalona que ja ha complit els 74 anys decideix tornar a presentar-se a les eleccions locals de 2011. Renovació, regeneració?
Aquesta és una mostra més de l'ancoratge al passat i les velles propostes en que està sumit bona parte del socialisme badaloní.
Cada cop es veu més clar que la renovació i regeneració ja no passa pel PSC. Cal una bona neteja de l'administració local. Trenta anys donen per molts excessos.




D'altra banda i fora del món socialista tenim al candidat de CiU Ferran Falcó que com a imputat en delictes de corrupció ha estat primer tinent d'alcalde i ara torna a intentar ser l'alcalde de Badalona. Sense escrúpols.
Pactarà amb PSC  o PP. Sense escrúpols.



El candidat del PP es presenta, no sé si hem perdut el compte per sisena vegada. Una autentica mostra dels canvis intern al seu partit. Estaria be que si aquesta vegada no ho aconsegueix tampoc, doncs donés una oportunitat a un altre membre de la seva formació.
Vol governar si és el més votat. Necessitarà a CIU.





Arribem a Carles Sagues candidat d 'ICV. Un altre històric amb molts anys a les esquenes com a regidor de l'Ajuntament. Aspira a Governar amb el PSC. No te cap altra alternativa per ser al govern. Però aquesta vegada pot ser molt difícil. Un pacte amb PSC-CIU-ICV? Es possible.



CONCLUSIÓ: La política badalonina, necessita regeneració. O no?