"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

21 de setembre 2011

JORDI SERRA? NI A L'OPOSICIÓ

A les xarxes socials bull la petició de dimissió de l'ex-alcalde Jordi Serra Isern. Demanda que no es d'estranyar si tenim en compte les maneres com es maneja aquest atípic personatge.
jordi serra isern psc badalona
jordi serra isern psc badalona

Dirigeix el PSC de forma inquisitorial, amb males formes i amb poques ganes de compartir amb la resta dels militants (Tubgso-afiliats estaria millor dit). Ja sabem qui mana però ell és l'elegit. Entre els seus mentors ens trobem amb Zaragoza i Sala. Amb aquestes referencies creiem que està tot dit.

Va ser alcalde gràcies a la maniobra poc elegant de la seva cunyada l'ex-alcaldesa Maite Arqué que va cedir el càrrec als sis mesos d'haver estat elegida pels ciutadans a canvi això si, de quatre anys al cementeri dels elefants: el Senat. Algú sap que ha fet al llarg de la legislatura? Doncs que ho expliqui a la ciutadania.

Bé, com ja sabeu, es va convertir en alcalde sense que ningú el votés. I ha marxat de la mateixa manera. Somia si pensa que tornarà a repetir com a mandatari badaloni. Passarà força temps abans de que el PSC torni a ser la força més votada a Badalona. Mentre era alcalde s'ha dedicat a empipar bona part dels ciutadans amb la seva inoperancia i la seva mala gestió dels cabals públics. Encara ens dol els 700.000€ que ha de pagar l'ajuntament per una obra mai feta. S'ha de ser incompetent!

Les passades eleccions un grup de gent ex-PSC van presentar una candidatura amb el PSBAD partit socialista de Badalona. Fidel al seu tarannà va fer tot el possible per fotre els membres d'aquesta candidatura. I ho va aconseguir parcialment. El candidat del PSBAD, Jordi López va ser acomiadat de la seva empresa gràcies a les maniobres del gran alcalde Serra. És el seu estil. Demòcrata i tolerant.

Els comptes municipals, amb un deute de mes de 120 milions d'euros, diuen tot de la seva gestió.

Per tots aquests motius ens afegim a la petició que es fa a les xarxes social.

Serra? Ni a l'oposició.