"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

01 d’octubre 2011

Precampanya dels partits petits

Precampanya electoral dels partits petits no representats 


Per primera vegada en la història de la democràcia espanyola ia causa de la reforma de la llei electoral el passat mes de gener avalada bàsicament pels partits amb majories parlamentàries en què s'obliga a tots els partits sense representació a presentar uns avals amb la corresponent recollida de signatures del 0,1 per cent dels electors inscrits en el cens electoral de la circumscripció (cas de Barcelona 4000) Data màxima de recollida el 15 d´octubre.
Personalment em sembla una mesura més de tancament d'alternatives per regenerar una nova democràcia que el poble està demanant a crits. Tendint clarament a que en el nostre país hi hagi el bipartidisme de dos partits que en els darrers temps s'han caracteritzat per la seva falta de coherència amb les seves idees i un degoteig diari de casos de corrupció a les seves files.

Demanaria ,per bé de la democràcia, als mitjans de comunicació que fessin ressò d'aquesta recollida de signatures ja que pot ser una de les poques oportunitats que tinguin aquests partits, persones que avui no estan d'acord amb el sistema actual, de donar-se a conèixer públicament perquè com sabeu durant la campanya electoral a causa de la distribució de falques publicitàries en funció dels resultats de les eleccions anteriors no les tindran.
Tenint en compte que des del dia que el senyor Zapatero va convocar les eleccions el 20 N tant el partit popular com el PSOE i els altres ja estan fent campanya a través de tots els mitjans que tenen al seu abast i domini.

Jaume Ventura
Escons en Blanc