"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

19 de març 2014

El PP Badalona als jutjats

El govern d'Albiol fa aigua


Des de que va iniciar la legislatura  ara fa quasi tres anys el PP de Badalona s'ha vist contínuament a les noticies per les destitucions de regidors, coordinadors i les visites als jutjats per presumptes pràctiques delictives d'altres regidors.


Aquest dies han estat citats a declarar davant del jutge, dos regidors, una excordinadora i el seu marit imputats tots per presumptes delictes de falsedat documental, estafa, prevaricació i malversació de fons públics els primers i per delictes d'estafa i falsedat documental el matrimoni.

Tot ve de la denuncia per que, suposadament, la senyora Julia Sanchez -excoordinadora del govern d'Albiol- va carregar les obres fetes al seu domicili particular a les comptes de l'ajuntament. Naturalment els imputats neguen l'acusació i donen tota la culpa al exregidor del PP David Gómez que segons diuen va ser qui es va oferir per arreglar-li un problema d'humitat al pis de l'excoordinadora.
Les obres de les humitats i goteres van ascendir a 13000€ (deu n'hi do) que esperaven carregar als ciutadans de Badalona.
Els regidors imputats són el regidor de Via Pública, Daniel Gràcia i el regidor de la Salut Salvador Lerma

Dintre d'uns dies està previst que altres dos regidors -aquest en qualitat de testimonis- visitin el jutjat per declarar sobre l'assumpte. Aquest seran Miguel Jurado i Montserrat Salgado.

Si alguna vegada ha esta certa aquella dita de no hi ha un pam de net, és ara. El govern triat per l'alcalde Albiol fa aigua (goteres) per totes parts.