"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

24 de març 2014

L'humor negre del PP Badaloní


El PP clausura a Badalona el cicle ‘En la bona direcció: ocupació’


El portaveu del Grup Parlamentari Popular al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso i la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, van clausurar divendres el cicle ‘En la bona direcció: ocupació’. També participa en la clausura la secretària d’Estat d’Ocupació, Engracia Hidalgo.

L’acte, s'inicià a la fàbrica de l’Anís del Mono amb les intervencions de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Aquesta serà la tercera de les trobades que el PP està celebrant per Espanya sota el títol ‘En la bona direcció’ i en els que s’està posant en valor les reformes del govern de Mariano Rajoy.

L'alcalde Xavier García Albiol va fer propostes tan enginyoses com reclamar que el govern central modifiqui  la llei de contractes del sector públic per tal que els ajuntaments puguin "forçar" a les empreses a les que adjudiquin obra pública a contractar a veïns aturats del municipi per treballar en aquestes obres. "És de justícia social que els que treballin a obres que paga l'administració pública siguin veïns de la ciutat". Això sembla únicament un mal acudit per què aquesta mesura és impracticable a més de dubtosa legalitat.

D'altra banda, Garcia Albiol també ha recordat el seu compromís pel foment de l'ocupació i per la formació d'aturats i ha recordat que Badalona “és el municipi del seu entorn a on més s'ha reduït l'atur, concretament un 6% respecte el 2012”.

Doncs això que anem en la bona direcció.