"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

23 de març 2015

Al PP el farem fora: diu Jordi Serra

Al PP el farem fora


Això va ser el que va prometre Jordi Serra Isern, ex-alcalde de Badalona i candidat a l'alcaldia per segona vegada quan es va adreçar als seus el dia de l'aprovació de la llista -en votación a la bulgara com és costum-.

Amb la nova llista plena de cara noves, -bé, no tant- simplement que no són regidors de la d'aquesta darrera legislatura pretenen, diuen recuperar l'alcaldia de Badalona. La l'encapçala Jordi Serra i de segon el primer secretari Àlex Pastor, i després , Conxa Botey, Rubén Guijarro, Teresa González, Raquel López, Araceli Cruz, Christian Carneado, Blas García i Rafa Pavón.

Serra en el seu discurs va afirmar que “només amb un PSC fort hi haurà un canvi al govern de la ciutat“ i que “al PP el farem fora

Be, suposem que és el discurs que toca en aquests casos. Però d'aquí a que algú s'ho cregui hi ha més de dos passos. Enquestes, que ja n'hi han, avancen una gran patacada del PSC. Quatre regidors diuen, encara que no ens ho creiem, perquè sempre hi ha els sentimentalistes socialistes de sempre que voten les sigles sense mirar-se que hi ha al darrere. Però veient les del 2011 que en van treure nou doncs, cal esperar una disminució significativa i encara que quatre sembla poc cinc o sis encara podria ser.

En resum, el PSC està a dos pams de l'extinció, però no els importa. Continuen erre que erre. I malgrat tot presenten el mateix candidat, un que ningú ha volgut mai.

El PP no el faran fora ni amb aigua bullint. Ans al contrari, el reforcen. Felicitats Xavi t'ho posen cada vegada més fàcil. Tan sols cal que t'estiguis assegut a casa i no obris aquesta boca de calaix que et perd.