"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

24 de març 2015

Qué és GUANYEM BADALONA

GUANYEM BADALONA

Qué és Guanyem Badalona

Guanyem Badalona és una organització oberta a tota la població de Badalona, per construir un espai polític i social per la majoria social de la nostra ciutat, rupturista, que tindrà una expressió electoral en forma de candidatura el proper maig de 2015.

Aquest projecte polític, però, no se centra només en la política institucional i en la seva participació en les eleccions municipals, sinó que vol esdevenir una eina per englobar el teixit associatiu i cívic de la ciutat, per dinamitzar-lo, fer-lo més sòlid i empoderar-lo.

Qui hi ha al darrere

Guanyem Badalona neix com a resultat de la convocatòria del manifest “Crida per Badalona” impulsat per persones que ens hem anat trobant al carrer en diferents lluites durant els darrers anys, i on s’han creat llaços de confiança i de treball. Espais com l’Àgora Ciutadana, com la Comissió de Festes de Badalona, com els comitès unitaris de les darreres vagues generals a la ciutat, com el comitè cívic Salvador Allende, com la Comissió del Che, en la lluita antirepressiva, així com en el comitè de solidaritat de la vaga de fam dels treballadors de Comroc.
El grup promotor que va impulsar el manifest i convocatòria de la Crida estava impulsat per persones de l’esquerra independentista (CUP, Arran, CASiP), del 15M, de Revolta Global, d’Esquerra Unida i Alternativa, i entre d’altres àmbits polítics, socials i culturals de la ciutat, que venen a títol personal.
Després de la convocatòria de la Crida per Badalona el 29 de novembre a La Llauna, o més de 100 persones van participar en els diferents debats i assemblees, es conclou començar a construir una organització per a conformar la candidatura, i es decideix (en una votació on-line posterior) denominar-se “Guanyem Badalona”.

Nota: extret de las seva pagina web