"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

31 de març 2015

Badalona de primera

Davant la Badalona de primera que ens ven cada dia l'alcalde Albiol ens trobem cada dia noticies sobre la suposada baixada de la delinqüència i de la "neteja" que ha fet al llarg d'aquest quatre anys des de la seva alcaldia patrocinada per la CiU de Ferran Falcó.
La públicitat institucional i la dels medis de comunicació municipals és descarada i vergonyosa per la seva manca d'independència. Així és per altres medis externs que ens assabentem de que no existeix una Badalona idílica, paradisiaca com ens vol vendre Albiol.

Un petit exemple:
A Badalona es recluten yihadistes per anar a Siria..
Explosió a un habitatge on es cuinaba el hachis.

També és diària la informació sobre les multiples obres al carrer, en període electoral, tan criticat per ell mateix quan era a l'oposició, que tenen la ciutat plena de forats i carrers tallats. Ha tingut quatre anys per arreglar voreres i vials, posar panots nous i tapar forats amb asfalt.
Als pressupostos ja es veia clar que estàvem a època electoral. Molts quartos per coses que es vegin pels carrers.
Ell veu clarament que te moltes possibilitats de repetir com alcalde i s'hi afanya. Els resultats esperats de sorpasso de la gent desencantada no s'ha donat a Andalussia. Els partits grans, els de sempre es mantenen a gran diferència i aquí a casa nostra no serà molt diferent. La seva política d'imatge ha estat bona, millor que la de la pepa d'abans. Aquest dona petons i se'l veu i tant que se'l veu sobretot als barris vermells, exvermells, I es veu que mana, no com la pepa d'abans.

Si res no canvia - i tot indica que no- Albiol tornarà a ser Alcalde sense complir res del que va prometre, cosa marca de la casa pepera. Naturalment amb l'inestimable ajut del convergent Ferran Falcó que vendrà novament el seu vot en favor de Barcelona. I encara te els pebrots de demanar un canvi i invitar la resta de partits de l'oposició a fer pinya per fer fora Albiol. Quina barra la d'aquest senyor que al moment de ser exculpat va donar una empenteta a la que havia estat cridada a ser la seva successora.

Tal com iniciàvem, la Badalona paradisíaca no existeix i no existirà mentre els nostres dirigents siguin uns professional de la política que no saben viure de res més i que tan se'ls hi dona la resta.