"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

01 d’octubre 2011

El Tanatori de Badalona millorarà els seus accessos

El tanatori de Badalona ampliarà l'aparcament i posarà escala mecànica  

Una decisió sabia. 
La política de l'ex- alcaldessa Arqué de evitar qualsevol enfrontament amb els veïns que es van negar a aceptar el tanatori a la zona baixa de Bufalà va ocasionar un greu perjudici als usuaris d'aquesta instal·lació tan necessaria a la nostra ciutat. A diferència de altres ciutats, com Barcelona, que te els tanatoris en zones centriques de fàcil accès en mitjans de transport públics, el nostre govern va decidir construir-lo allà on ningú es queixaria. Això ha provocat que el transport més utilitzat hagi estat el cotxe ocasionant continus problemes degut a la manca d'aparcament. 
Altre inconvenient és l'accés des de la parada de l'autobus, amb unes escales molt pronunciades que per a moltes persones era realment un gran problema. 
Maite la va cagar, com en altres ocasions. Ara tenim el que tenim i la decisió d'ampliar l'aparcament, encara que a costa de disminuir l'escàs espai natural que ens queda, és una decisió sabia. Instal·lar a més una escala mecànica arregla parcialment un desgavell d'anteriors governs de PSC-IC.ERC. Ara quedarà una mica més acceptable, encara que la ubicació continua sent una solució errònia.
Tanatori de Badalona: Com anar. 
Noticia a ElPunt