"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

09 d’octubre 2014

JORDI SERRA un altre cop !!


jordi serra isern psc badalona
jordi serra isern psc badalona

En temps pre-electoral igual seria bo recordar els ciutadans de Badalona qui és el Sr. Jordi Serra, ex-regidor i ex-alcalde. I cap ex  més, per que que se sàpiga no ha treballat mai en res que no li hagi vingut de dins del partit. És òbviament, un home de partit. No sap fer res més. Això si aquest, arriba a fi de més (ha sortit un apariat sense voler), amb tots els sous que rep mensualment.

Per si no haguessim tingut poc, el molt respectable PSC, ha tornat a triar el sr. Jordi Serra com a candidat a l'alcaldia. S'ha de ser poc conseqüent. A Badalona, no se l'estima ningú i te el carisma d'una sabata. És que no tenen gent amb una mica de llums al terrat? Segur que sí, però com continuen manan els de Barcelona doncs això que ens tornen a llençar. Es de suposar que així van les coses a Can PSC les enquestes del qual són d'apisonadora directament. Però ells tretze són tretze. És com si l'enemic el tinguessin a casa.

Bé, ja que amb ells els importa una bleda perdre, no ve de més dornar-los un ajut a aconseguir la seva meta. Per això fem un recull dels artícles que han anat apareixent en aquest bloc des de fa anys referits al Sr. Jordi Serra.

Heus aquí.

http://baetulo.blogspot.com.es/2011/06/represalies-contra-lalcaldable-del.html

http://baetulo.blogspot.com.es/2010/01/frases-celebres.html

http://baetulo.blogspot.com.es/2011/09/jordi-serra-ni-loposicio.html

http://baetulo.blogspot.com.es/2009/12/jserrafcasquete-al-control-total.html

http://baetulo.blogspot.com.es/2014/03/res-de-nou.html

http://baetulo.blogspot.com.es/2014/03/qui-es-jordi-serra-isern.html

http://baetulo.blogspot.com.es/search?q=serra&updated-max=2011-06-04T01:54:00-07:00&max-results=20&start=0&by-date=false